< Tilbage

Ekstraordinær generalforsamling 22. august om stigstrengsprojekt28-07-2023 - 13:26

Skal alle lejligheder i EF Østerdalen fra stuen til og med 4. sal have skiftet vandrør i køkken og bad og faldstamme i bad?

Det holder vi ekstraordinær generalforsamling om tirsdag 22. august

Skal alle lejligheder i EF Østerdalen fra stuen til og med 4. sal have skiftet vandrør i køkken og bad og faldstamme i bad?

Det holder vi afstemning om tirsdag 22. august kl. 18 i Peder Lykke Centerets café.


Projektet forventes at vare omkring 9 måneder og koste knap 12,8 mio. kr. Heraf vil foreningens medlemmer hæfte for 10,3 mio. kr. efter fordelingstal.

 

Med projektet får du

  • renere vand uden rust og skidt
  • højere vandtryk
  • mindre risiko for stoppet afløb
  • mindre risiko for vandskader
  • mindre risiko for rotter i din lejlighed.

Men du får også

  • højere fællesudgifter i mange år fremover eller en engangsbetaling på mange tusinde kroner
  • en periode med toilet og bad i gården
  • en periode med støj fra håndværkere.

Projektet kræver simpelt flertal blandt fordelingstal for at blive vedtaget, så vi håber, så mange som muligt møder op. Kan man ikke fremmøde selv, har man mulighed for at afgive en fuldmagt og stemme alligevel.

 

Du kan finde al information (herunder en FAQ og beregninger over, hvad projektet vil koste dig) sammen med den indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling, som er udsendt til ejere pr. mail eller brev i uge 30. Kan du ikke finde invitationen i din mail, så tjek dit spamfilter. Du kan også finde dokumenterne under "Dokumenter" i ProBo (det kræver, at du er oprettet).

 

Generalforsamlingen vil starte med en præsentation af vores konsulentfirma, Schødt A/S, og vores ejendomsadministrator, Vest Administrationen. Derefter får alle mulighed for at stille spørgsmål, før der stemmes.

 

Har du spørgsmål inden da?

 

Vi afholder en uformel spørgetime i bestyrelseslokalet i kælderen under Englandsvej 38C 15. august kl. 19-20.30. Du kan også skrive til bestyrelsen@oesterdalen.dk.

 

< Tilbage