< Tilbage

Nyt navneskilt til din dør kan bestilles nu04-10-2021 - 16:23

Vil du have et navneskilt til din nye lejlighedsdør?

Frem til 13. oktober kl. 17 har du mulighed for at bestille et skilt med rabat.

Næsten alle de nye lejlighedsdøre er blevet monteret. Nu er der mulighed for at bestille et nyt navneskit til døren med rabat.

 

(Bemærk: For at sikre, at alle navneskilte er ens og ens monteret, er det ikke tilladt selv at sætte et andet navneskilt op. Det gælder både permanent fastgjorte skilte og midlertidige skilte, såsom selvklæbende mærkater.)

 

Bestyrelsen har forhandlet en rabat hos Dansk Dørsikring. Et aluminiumsskilt som vist på billedet koster 300 kr. inkl. montering ved bestilling nu. Skiltet monteres med klæbende materiale ca. 6 cm under dørspionen uden navne, hvorefter vores vicevært, Anders, sætter navneskilte i. Navneskiltene kan skiftes ud i tilfælde af, at der kommer nye beboere.

 

Ønsker du at bestille et skilt, så send en mail til bestyrelsen med din adresse og det/de navne, du ønsker på skiltet (F.eks. “Thomas Jensen”) senest onsdag 13. oktober kl. 17.

 

Pengene vil blive trukket sammen med næste kvartals fællesudgifter.

 

Tidspunkt for montering meldes ud, når skiltene er bestilt. Du behøver ikke være hjemme på monteringsttidspunktet.

 

Bestiller man ikke et skilt nu, kan man selv gøre det via Dansk Dørsikring senere, men så skal man selv betale arbejdstid/kørsel oven i prisen for at få det monteret.

 

Har du spørgsmål, så send en mail til bestyrelsen.

 

< Tilbage