< Tilbage

Udskiftning af lejlighedsdøre begynder snart22-07-2021 - 17:37

Udskiftning af lejlighedsdøre vil finde sted fra uge 34 til uge 41

[Bemærk: Nedenstående er den gældende tidsplan. Den oprindelige plan blev revideret 27. august 2021.]

 

Om en måned starter udskiftning af fordøre til lejlighederne.

 

På generalforsamlingen 14. juni blev det vedtaget, at fordørene til alle lejligheder fra stuen til og med 4. sal skal udskiftes til nye støjdæmpende sikkerhedsdøre.

 

Dansk Dørsikring har nu meddelt os, at de vil starte arbejdet 23. august og slutte senest 8. oktober (uge 34-41). Du kan se af tidsplanen på billedet, hvornår udskiftningen kommer til at ske i din opgang. [Opdatering: Bemærk, at der har været et par fremrykninger af tidspunkterne på Englandsvej 38C og D.]

 

Planen er, at montøren starter arbejdet på 4. sal i hver opgang og bevæger sig nedad. Arbejdet starter ved 7.30-8-tiden. Dansk Dørsikring vurderer, at arbejdet vil tage 4 til 6 timer pr. dør.

 

På dagen, hvor din dør skal skiftes, har du to muligheder:

  1. Vær selv hjemme til at lukke montøren ind i lejligheden eller få en anden (f.eks. din nabo) til det
  2. Aflever den gamle nøgle til din lejlighed i en speciel nøgleboks, som Dansk Dørsikring opsætter på ejendommen. Nærmere information følger. Du får selvfølgelig udleveret nøgler til din nye dør, før den sættes i. 

Cirka to uger, før din dør skal udskiftes, får du endelig besked fra Dansk Dørsikring om dato og mere information om evt. nøgleafhænding. Beskeden indeholder en oplysningsseddel, som du skal aflevere, så firmaet kan komme i kontakt med dig.

 

Udskiftningen af dørene inkluderer montering og afskaffelse af den gamle dør på ejernes regning. Dansk Dørsikring vil stå for almindelig oprydning, såsom fejning og afskaffelse af affald, men man må forvente selv at skulle støvsuge bagefter.

 

De 12.800 kr. pr. lejlighed er alt inklusive og opkræves sammen med regningen for 4. kvartals fællesudgifter. Det er enten 1. oktober eller 1. november. Du kan læse mere her.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at maile til bestyrelsen.

< Tilbage